Skraldafhentning i sneperioden

Til husejere, der ikke har fået tømt skrald i 2011:
Reno Norden har meddelt, at der ikke bliver tømt skrald fra ejendomme med skraldepose ud til vejen, så længe der ligger is på vejene.
Vi har aftalt med Reno Norden, at såfremt der stadig ligger is på vejene på mandag, kan ejerne selv slæbe skraldet op til Lystoftevej mandag morgen, så vil det blive fjernet. Normalt kommer skraldevognen mellem kl. 8.30 og 9.00. Skraldemanden afleverer et tilsvarende antal tomme poser.
Vær i øvrigt opmærksom på, at der er opstillet en container på Nøjsomhedsvej 26, hvor man kan aflevere sit skrald. Se mere på Lyngby-Taarbæk Forsynings hjemmeside: http://www.ltfh.dk/
(tak til Tina Frich for denne info)

Til husejere, der ikke har fået tømt skrald i 2011: Reno Norden har meddelt, at der ikke bliver tømt skrald fra ejendomme med skraldepose ud til vejen, så længe der ligger is på vejene. Vi har aftalt med Reno Norden, at såfremt der stadig ligger is på vejene på mandag, kan ejerne selv slæbe skraldet op til Lystoftevej mandag morgen, så vil det blive fjernet. Normalt kommer skraldevognen mellem kl. 8.30 og 9.00. Skraldemanden afleverer et tilsvarende antal tomme poser. Vær i øvrigt opmærksom på, at der er opstillet en container på Nøjsomhedsvej 26, hvor man kan aflevere sit skrald. Se mere på Lyngby-Taarbæk Forsynings hjemmeside: http://www.ltfh.dk/(tak til Tina Frich for denne info)

This entry was posted in Orientering. Bookmark the permalink.

Comments are closed.